Over Lydia

 Na mijn pedagogische basisopleiding heb ik jarenlang met kinderen gewerkt, in de crisisopvang, kinderopvang, buitenschoolse opvang, gezinshuis en dagbesteding. Ik volgde de opleiding kindertekeningen lezen en begrijpen en de opleiding creatief coachen. In september 2018 ben ik de master speltherapie gestart en als zelfstandige onder andere werkzaam als creatief/speltherapeut bij praktijk Elon. Ook geef ik op scholen en thuis creatieve coaching voor kinderen en volwassenen.
Zie voor meer informatie.

Het mooie aan het werken met kinderen vind ik dat kinderen vaak puur uit hun gevoel leven. Omdat ze verbaal hun innerlijke wereld nog niet zo goed kunnen weergeven trok mij de opleiding tekeningen lezen en begrijpen van Eveline Ruitenberg. Ik heb daarna een extra licentieopleiding gevolgd om als trainer deze ontzettende waardevolle informatie goed door te kunnen geven. Ik ben zo enthousiast omdat het gewoonweg klopt en zo raak is!

Tekeningen lezen is zeer goed toepasbaar is op het werken met kinderen en volwassenen die door middel van beeldentaal weergeven wat er in hen leeft. Hoe mooi is het om daar vertaler van te zijn en daar aansluitend op te kunnen coachen waar nodig is?

Heb je een vraag of een idee neem gerust contact met mij op.